Charon könyvek

Charon és Magda, a lélekvezető és a szolgáló

Sínai Magdolna, mint kozmetikus otthon dolgozott . Én hozzá mentem. De hamarosan kiderült, hogy ki is ő. Ez a felismerés és a kitárt nappali ajtaján beáramló szellemi kincsestár pillanatok alatt megragadta szellememet, míg beszélgetéseink elvarázsolták lelkemet. Kiderült hamarosan hogy milyen kincsestárba csöppentem. majd elindultak a rendszeres foglalkozások, karácsonyi együttlétek Szepes Mária értő értelmezésében, Charon és Mária írásai mentén.

Ez a hazatalálás azóta is szívemben van  és életem meghatározó kapcsolata.

Magda most lenne 2012-ben 100 éves. 12 éve hunyt el. A hagyatékot, W.Charon hagyatékát rám bízta a sors és az ő eredeti szándéka.
E két ember a szellem és test harmónikus kölcsönhatásában alkotott egy egészet.
Rájuk emlékeztünk szeptember 17-n és rájuk emlékezünk majd október 22-n.

Wictor Charon (Scherbák Viktor) (1907 szept. 17–1976 ok.27), filozófus, zeneszerző, író, nyelvész, asztrológus. Zeneszerzői nevén Galánthay Papír Viktor. A magyar szellemi iskolák és ezoterikus tanítás elkötelezett és talán legelmélyültebb kutatója, írója és tanítója. Szepes Mária, testvérhúga szintén ennek az alkémiai kohónak, belső műhelynek megszólaltatója, a hazai közönség számára értő  megfogalmazója.
Eddig megjelent művei mellett még hihetetlen gazdag hagyaték várja az érdeklődők támogatásában a kiadás lehetőségét. A hagyaték gondozója és a Charon Intézet közös munkában vállalta e munka elvégzését  és a korábbi művek értő és hiteles kiadását, hogy a furcsa és kalóz kiadások megszűnjenek és tiszta forrásból kerüljenek a könyvek Charon barátai és olvasói elé.