A.A.Bailey könyvek

A könyvek angolul és más nyelveken a Luci Press gondozásában elérhetők a világ bármely pontján.

Alice A.Bailey (1880-1949) munkássága a keleti, tibeti szellemi hagyományok belső irányzatát hozta elérhető közelségbe Djual Khul mester tanítását angolra ültetve, a nyugati érdeklődők számára. A teozófiai társaságból kiválva, az általa létrehozott Lucis Trust támogatásában. A tanítás fő vonala számos ponton összeér Charon tanításával és a Hét sugártan a kozmológia, az asztrológia, a pszichológia és a tudomány számos művelőjének is inspirációt, alap- maggondolatokat adott. Talán a legismertebb  ilyen rendszer, R.Assagioli olasz pszichológus  rendszere a pszichoszíntézis, amely a XX.sz. Nagy irányzatainak egyikét alkotja Freud és Jung mellett.

Gill Wright, a szellemi társ és tanító-gyógyító közvetítésében sok százan jutottak el ehhez a tudáshoz.

hisz közel 20 éven át, az utóbbi években már saját utakon, de addig az AGA támogatásában átadta azt a végtelen tiszta és átívelő tudást, amely – bennem – a szellemi útitársak, a szolgálat, mint a szív útja, a tiszta forrás feltárása és a meta-fizikai dimenziók kitárását – a felismerést hozta.

mikor 1990-ben találkoztunk akkor munkahelyén, a londoni Hale Klinikán, azonnal és egyszerre megtörtént a ” felismerés ” varázslatos tudása, ami 18 éven át elkötelezett bennünket a közös munkában.

Fontos a mi régiónk.  Gill – közvetetten ugyan – de iide irányította, haza a mostani földrészemre figyelmemet.  Igykerült az elmúlt években kiemelt figyelmem fókuszába a Duna menti népek őseurópai kultúrájának tudatosítása.  De nem múltba feledkező nosztalgiával, hanem az ősi forrás feltárása, életre keltése révén a jövő közös megteremtése…és az önbecsüléssel, lelki gazdagodására ébredő összetartással a régió népei között béke és szellemi gazdagodás tereit akarjuk feltárni és megerősíteni.