KIADÁS

A XXI. század jelentős változást hoz. Ezt tudjuk, éljük, tapasztaljuk. Ez a változás  a XX. század gazdag és mély átalakulást tápláló szellemi tanok és tudományos felismerések táptalaján   nőtt ki. A hazai könyvkiadás az utóbbi 24 évben számos értékes kiadvánnyal járult hozzá ennek a hagyománynak és szellemi kultúrának megismertetéséhez.  Van azonban még néhány kiadatlan életmű a hazai és külföldi írók és gondolkodók világában, amelyek megjelenésre várnak. Mi felvállalunk és elérhetővé teszünk egy-két ilyen írást magyar nyelven az érdeklődő és elmélyült, a forrásokat eredeti alkotóktól megismerni akarók számára. A diaLogos könyvek
célja, hogy olyan eredeti forrásokat ismertessünk meg magyar nyelven, melyek a napjainkra egyre nagyobb teret hódító közösségi párbeszéd-társadalmi dialógusok és társas intelligencia fejlesztő módszerek forrásai.

Dialógus sorozat

  • David Bohm, A dialógusról(On Dialogue), 2011. A világhírű, Nobel-díjas kvantum fizikus írása az emberi tudat és a kvantum elmélet összekapcsolásában született dialógus kísérletről.
  • J.Jaworski, Szinkronicitás-A vezetés belső útja,(Synchronicity) 2012. – amely a személyes és társadalmi átalakulást megélő és kereső ember számára inspiráló és szakmai elmélyülést is biztosító könyv.
  • J. Brown-D.Isaacs, Világkávéház-The World Café. 2013. karácsonya. Juanita és David könyve az 1995-ben fogant és ‘világhódító’ útjára indult módszertan szakmai és tudományos alapossággal megírt könyve.
  • Ruzsa Ágota, TérTeremtő Dialógusok- teremtő élő tudatunk és a társas-lélek ( munkacím), 2014.

Rendszergondolkodók  

  • Linda B. Sweeney & Dennis Meadows, Rendszergondolkodás játékosan(Systems Thinking Playbook) 2015.
  • Linda B. Sweeney, A mesék bölcsessége, a Bölcsesség hálója (Connected Wisdom), 2016
  • Guus Geisen, Autopoesis, avagy rendszergondolkodás az osztályban, 2016

————————————————————————————————————————————————

Rejtett ösvényeken (AGA könyvek)

Wictor Charon eddig meg nem jelent, a hagyaték tiszta forrásából közölt írásai:

  • A Fény születése (válogatás, benne a Rákóczi úti karácsonyok, és karácsonyi misztériumok)

A.Bailey könyvei magyar nyelven-A hétsugár tan alapkönyvei

  • Beavatás, emberi és szoláris,(Initiation Human and Solar) 2013 Karácsony